Nieuws
Speciale Kerstverkoop
Speciaal voor jouw Kerstdiner organiseert Henri voor de tweede keer een speciale Kerstverkoop voor inwoners van Drunen en omstreken.
Ideaal als je wat wat hulp kan gebruiken in de keuken... bijvoorbeeld met een kant-en-klare kreeftensoep, rode wijnsaus, hazenpeper of paddenstoelenragout! DOWNLOAD DE BESTELLIJST.
Een makkelijke Kerst dit jaar?
Geniet samen met familie en vrienden van onze kant-en-klare topkwaliteit gerechten. Met onze soepen, sauzen en maaltijden stel je in een handomdraai een heerlijk Kerstmenu samen! Hier vind je het formulier
waarmee je de producten kunt bestellen. Dit jaar kan je ook een keuze maken uit ons Horeca assortiment. Denk aan hazenpeper, risotto funghi, kalfsragout of truffelmayo. Lekker koken met Kerst is dit jaar een koud kunstje!
Tip: kijk hier voor creatieve Kerst inspiratie.
Tip: kijk hier voor creatieve Kerst inspiratie.
Hoe werkt het?
DOWNLOAD HIER DE BESTELLIJST. Je reserveert de producten door de bestellijst uiterlijk 18 december in te vullen en te retourneren. Vergeet niet je adresgegevens en je telefoonnummer in te vullen (mocht er iets zijn met je bestelling).
Print de lijst uit en geef hem bij ons af OF mail hem.
Woon je niet in de buurt van Drunen? Kijk dan of je 'viavia' wat kunt regelen. Onze speciale Kerstproducten zijn overigens ook te koop bij PicNic.
We bezorgen helaas niet. Ophalen kan alleen op de angegeven momenten. Betalen kan cash of per overboeking.
Nog vragen? Neem dan even contact met ons op: 0416-375933.
Steun Team Henri voor Alpe d'HuZes
Vorig jaar nam Ad van Olphen, onze directeur, deel aan de Alpe d’HuZes. Hij verloor vrienden en familie aan kanker, en besloot voor hen de Alpe d’Huez te trotseren. Om hen te herdenken en te eren, en daarnaast geld op te halen ten behoeve van het KWF. Ons bedrijf steunde zijn prestatie door op en onder de berg te helpen met de catering: zowel met een team van 5 man als met héél veel heerlijks om de sporters en hun supporters te voeden en hen letterlijk energie te geven.
Lees verder Aspergeproeverij
Wij kijken ze bijna de grond uit. Met het prachtige weer van vorige week hebben we zin in asperges! We willen u graag inspireren met tips en recepten. Dat doen we met een speciale Aspergeproeverij, hier in Drunen, op een steenworp van de aspergebedden. Wilt u erbij zijn?
Buffetcd - korte enquête
Een aantal jaar geleden maakten wij een overzichtelijk calculatieprogramma waarmee u in een handomdraai buffetten calculeert: de buffetcd was geboren. Maar aangezien deze buffetcd ook ouder wordt, is hij toe aan een update. Daarom doen wij nu een onderzoek naar uw wensen. Vult u voor ons even de enquête in? Het kost u maximaal 2 minuten.
Geschnetzeltes in Michelin Style
Kleur! Wat een knaller van een gerecht! Chef Chiarini heeft weer een prachtig gerecht voor ons gecreëerd. Met zoveel kleur moesten we meteen denken aan Carnaval hier. Wat ziet u terug op het bord? Aardappelpuree en geschnetzeltes van Henri, wintertruffel, chips van cassave, paarse tuinkers, borage-cress, druppels van saffraancoulis, tomatencoulis en basilicum coulis. Dit gerecht zelf maken is dus heel goed te doen!
Aspergenieuws!
Vanmorgen namen we even een kijkje bij teler Walter Gubbels uit Helvoirt. Samen met zijn broer Ton runt hij het bedrijf dat voor ons de asperges verzorgt. En hij verzorgt ze zeker!
Op dit moment gaat de folie over de klaargemaakte aspergebedden. Deze folie zorgt met de zwarte kant naar boven voor meer warmte voor de 'koude grond' asperges. Daar gaan ze van groeien! Straks als de witte kant naar boven gaat, wordt het zonlicht weerkaatst en remt het juist het groeiproces. Deze folie is trouwens heel duurzaam en gaat wel zo'n 10 jaar mee!
Op dit moment gaat de folie over de klaargemaakte aspergebedden. Deze folie zorgt met de zwarte kant naar boven voor meer warmte voor de 'koude grond' asperges. Daar gaan ze van groeien! Straks als de witte kant naar boven gaat, wordt het zonlicht weerkaatst en remt het juist het groeiproces. Deze folie is trouwens heel duurzaam en gaat wel zo'n 10 jaar mee!