Menu
Contact met Henri

Nieuws

Winterassortiment - update per 25-11

Wij hebben besloten om ons winterassortiment enigszins aan te passen en verder in te krimpen: u kunt hier de laatste versie downloaden. 
 
Henri staat voor transparantie en daarom willen we graag eerlijk en open communiceren. Daarnaast willen we professioneel omgaan met u als gewaardeerde klant, kwaliteit leveren en service verlenen zoals we gewend zijn.

Maar ook het menselijke aspect staat bij ons hoog in het vaandel. Door de maatregelen rondom het Coronavirus hebben onze medewerkers zich keihard ingezet in een continue veranderende werkomgeving. Deze manier van werken, in combinatie met een ongekend grote vraag naar onze producten, vergt veel energie. En juist daar willen we zuinig op zijn, zodat we kwaliteit kunnen blijven leveren.
Het punt is gekomen dat het steeds vaker voorkomt dat we het zeer uitgebreide aanbod aan producten niet meer kunnen leveren, iets dat u mogelijk als klant hebt gemerkt.
 
Wij zullen onze productie tijdelijk aanpassen naar een voor onze medewerkers draagbare situatie. Dit brengt intern het aanpassen van productie uren met zich mee, zorgt voor verschuivingen in capaciteit van productielijnen en het terugbrengen van het aantal te voeren producten. Dit laatste treft met name een aantal van onze Henri foodservice producten en Henri consumentenverpakkingen saus en soep, die we om die reden tijdelijk uit ons assortiment hebben gehaald. 
 
Door deze aanpassingen proberen we zoveel mogelijk continuïteit te bieden voor de aankomende periode, zodat u en alle andere klanten zo optimaal mogelijk kunnen blijven verkopen, uitbrengen of serveren aan uw klant of gast.
 
Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie, en wensen u natuurlijk ook alle sterkte toe tijdens de avondlockdown, als die voor u van toepassing is. Of sterkte met het thuiswerkadvies. En/of met alle maatregelen die er zijn of nog gaan komen.
Benefietavond Team Henri voor Alpe d’HuZes
Op 5 juni neemt Team Henri deel aan de Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF organiseert Monica Hoogmoed van de verkoop binnendienst, op zaterdag 29 maart een benefietavond in Utopia (Voorste Venne) te Drunen. Tijdens deze avond zullen diensten en producten worden geveild ten bate van het Team. Op deze manier wil Monica haar steentje bij dragen, aangezien ze het niet ziet zitten de berg zelf op en af te fietsen.
Lees verder

Vierkantsverwaarding: van kop tot staart
Respect voor dier en milieu. Dat is het uitgangspunt van de samenwerking tussen Henri en Eco Fields. Henri maakt culinaire kant-en-klare gerechten. Met alleen de beste ingrediënten - bijvoorbeeld van het biologische vlees van de Veluwse runderen van Eco Fields. Gezamenlijk zochten wij naar een ideale vierkantsverwaarding van het dier: het optimale gebruik van kop tot staart.
Lees verder

Henri op HorecaEvenTT

Welkom!
Aanstaande maandag is het weer zover: Het jaarlijkse HorecaEvenTT in de TT Hallen in Assen! Uiteraard zijn wij ook dit jaar van de partij. René de Lange, uw accountmanager verwelkomt u op onze stand: 3350. En we hebben een leuke actie!
 
Lees verder

Goulash Michelin Style
Dit keer staat de winterzachte goulash in de picture. Letterlijk. Voor de foto van de goulash liet sterrenchef Gianfranco Chiarini zich inspireren door het kleurrijke Hongarije. 
 
Weer mét making of-filmpje

Henri op de Horecava
U gaat naar de Horecava? Waarschijnlijk voor inspiratie. Ideeën opdoen, nieuwigheden proeven. Kom dan zéker naar onze stand in hal 11.
Henri inspireert met nieuwe trends, origineel vormgegeven in creatieve concepten. Proef de nieuwste koelverse gerechten van ons Pick & Mix Buffet. Laat u verleiden door de kruidige geuren uit onze Ethnic Kitchen. Of geniet van de pure ‘Pasta Bites’ pastasauzen. 
Lees verder