Nieuws
Winterassortiment - update per 25-11
Wij hebben besloten om ons winterassortiment enigszins aan te passen en verder in te krimpen: u kunt hier de laatste versie downloaden.
Henri staat voor transparantie en daarom willen we graag eerlijk en open communiceren. Daarnaast willen we professioneel omgaan met u als gewaardeerde klant, kwaliteit leveren en service verlenen zoals we gewend zijn.
Maar ook het menselijke aspect staat bij ons hoog in het vaandel. Door de maatregelen rondom het Coronavirus hebben onze medewerkers zich keihard ingezet in een continue veranderende werkomgeving. Deze manier van werken, in combinatie met een ongekend grote vraag naar onze producten, vergt veel energie. En juist daar willen we zuinig op zijn, zodat we kwaliteit kunnen blijven leveren.
Het punt is gekomen dat het steeds vaker voorkomt dat we het zeer uitgebreide aanbod aan producten niet meer kunnen leveren, iets dat u mogelijk als klant hebt gemerkt.
Wij zullen onze productie tijdelijk aanpassen naar een voor onze medewerkers draagbare situatie. Dit brengt intern het aanpassen van productie uren met zich mee, zorgt voor verschuivingen in capaciteit van productielijnen en het terugbrengen van het aantal te voeren producten. Dit laatste treft met name een aantal van onze Henri foodservice producten en Henri consumentenverpakkingen saus en soep, die we om die reden tijdelijk uit ons assortiment hebben gehaald.
Door deze aanpassingen proberen we zoveel mogelijk continuïteit te bieden voor de aankomende periode, zodat u en alle andere klanten zo optimaal mogelijk kunnen blijven verkopen, uitbrengen of serveren aan uw klant of gast.
Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie, en wensen u natuurlijk ook alle sterkte toe tijdens de avondlockdown, als die voor u van toepassing is. Of sterkte met het thuiswerkadvies. En/of met alle maatregelen die er zijn of nog gaan komen.
Inspiratie van chef Chiarini
Deze keer inspireren we u niet met één, maar met twee gerechten van de hand van sterrenchef Gianfranco Chiarini. Hij geeft een andere kijk op de uiensoep (zie foto) én een creatieve bereiding van de wildragout.
Lees verder Glutenvrij winterbuffet
We willen u graag inspireren met een hartverwarmend winterbuffet, dat helemaal bestaat uit glutenvrije gerechten. Zo kan iedereen genieten van onze stevige wintergerechten!
Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!
Glutenvrije buffetten Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!
Braziliaanse stoverij in Michelin Style
Het kan nog net, zo aan het einde van de zomer: dit vrolijke gerecht in het zonnetje. Sterrenchef Gianfranco Chiarini ging met onze Braziliaanse stoverij aan de slag. Niet voor niks is zijn uitspraak: “It’s about how you use your creativity to make it your own dish”.
Lees verder Onze leverancier: Eco Fields
Op een nieuwe manier stad en platteland dichter bij elkaar brengen. De smaak van wat de natuur te bieden heeft, met eerlijke producten. Met een duurzame bedrijfsvoering die respect heeft voor dier en milieu - dat is in het kort waar Eco Fields voor staat. En Henri ook!
Stroganoffsaus gedemonteerd
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet! Elke maand leeft Gianfranco Chiarini zich uit met één van onze gerechten. Voor deze foto is Gianfranco geïnspireerd door onze stragnoffsaus. Hij demonteerde de saus tot de ingrediënten, en componeerde er een gerecht van met Eco Fields kalfsvlees.