Nieuws
Nieuwe Petit Henri maaltijdcomponenten
Henri geeft als geen ander richting aan de trends in onze eetcultuur. Een kwestie van een gevoelige antenne voor wat de consument wil en het vermogen daar innovatief op in te spelen.
De nieuwste aanwinsten in ons Petit Henri assortiment van kant-en-klare maaltijdcomponenten: een beenhammetje in honing-tijmsaus, romige aardappelpuree en een fris zomerstamppotje.
Mals beenhammetje in een zoete honingsaus met tijm.
Heerlijk met onze romige aardappelpuree, maar ook verrassend gecombineerd met onze risotto.
Petit Henri portieverpakking, 6 x 300 gram. Adviesprijs per verpakking: € 3,48.
Henri's bekende, romige aardappelpuree gemaakt van verse aardappelen en verse, volle melk en zure room.
Perfect te combineren basiscomponent: denk aan een combinatie met de beenham, Vlaams stoofpotje, runderbraadstuk in jus...
Petit Henri portieverpakking, 6 x 250 gram. Adviesprijs per verpakking: € 1,43.
Frisse, vrolijke stamppot van aardappelen, maïs, wortel, ui, paprika en haricots verts – glutenvrij én vegetarisch. Kijk bij onze receptideeën voor een leuk recept met deze stamppot.
Petit Henri portieverpakking, 6 x 450 gram. Adviesprijs per verpakking: € 2,15.
Brede lintpasta met Henri's pure en frisse sugo primavera: tomatensaus met basilicum. Vegetarisch.
Petit Henri portievepakking, 6 x 450 gram. Adviesprijs per verpakking: € 2,78.
Sneak Preview!
Op onze afdeling productontwikkeling vind je een fooddesigner, een voedingsmiddelentechnoloog en een kok met een schat aan culinaire kennis. Samen maken zij de mooiste gerechten. Voor onze nieuwe kaart (per 1-10) hebben we ze weer mooie, nieuwe gerechten voor u inpetto. Eéntje daarvan willen we vast verklappen... De Pulled Beef!!
Lees verder Nóg meer duurzaam vlees
Een groot aantal gerechten is onlangs verbeterd. Dit omdat we met nóg duurzamer willen koken. Zo maken we de bolognesesaus – ons grootste product - voortaan met 1* Beter Leven vlees. Dus naast de saus zelf, zijn nu ook onze macaroni en spaghetti bolognese helemaal top.
Nieuw recept!
De Thaise kokossoep met kip hebben we al een tijdje in ons assortiment. Toch vonden we dat hij nog beter kon. Daarom hebben we het recept aangepast. Het resultaat is een nóg lekkerdere, zomerse soep, die smaakt naar vakantie!
Lees verder Klant in beeld: ECT
Bij Johan Zweeren, werkzaam bij ECT, schijnt de zon altijd in de keuken. We worden er gastvrij en warm onthaald. Johan is keukencoach voor 'Onze Keuken' van Albron. Hij werkt al zo'n 15 jaar met Henri in zijn keuken. Hij is fan!
Lees verder Nóg makkelijker zoeken!
Onze assortimentspagina is aangepast. U kunt nu nog makkelijk naar de gethematiseerde keukens klikken, én er is een betere zoekfunctie met filter bijgekomen. Neem snel een kijkje!