Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuwe Petit Henri maaltijdcomponenten

Henri geeft als geen ander richting aan de trends in onze eetcultuur. Een kwestie van een gevoelige antenne voor wat de consument wil en het vermogen daar innovatief op in te spelen.
De nieuwste aanwinsten in ons Petit Henri assortiment van kant-en-klare maaltijdcomponenten: een beenhammetje in honing-tijmsaus, romige aardappelpuree en een fris zomerstamppotje.
Mals beenhammetje in een zoete honingsaus met tijm.
Heerlijk met onze romige aardappelpuree, maar ook verrassend gecombineerd met onze risotto.
 
Petit Henri portieverpakking, 6 x 300 gram. Adviesprijs per verpakking: € 3,48.
 
 
Henri's bekende, romige aardappelpuree gemaakt van verse aardappelen en verse, volle melk en zure room.
Perfect te combineren basiscomponent: denk aan een combinatie met de beenham, Vlaams stoofpotje, runderbraadstuk in jus...
 
Petit Henri portieverpakking, 6 x 250 gram. Adviesprijs per verpakking: € 1,43.
 
 
Frisse, vrolijke stamppot van aardappelen, maïs, wortel, ui, paprika en haricots verts – glutenvrij én vegetarisch. Kijk bij onze receptideeën voor een leuk recept met deze stamppot.
 
Petit Henri portieverpakking, 6 x 450 gram. Adviesprijs per verpakking: € 2,15.
 
 
Brede lintpasta met Henri's pure en frisse sugo primavera: tomatensaus met basilicum. Vegetarisch.
 
Petit Henri portievepakking, 6 x 450 gram. Adviesprijs per verpakking: € 2,78.
 
 
 
Verrassend vegetarisch: wortelballetjes
Heeft u ze al geprobeerd? Onze wortel'gehakt'balletjes in Thaise groene currysaus? Lekker gekruid en met een bite die een beetje lijkt op falafel. Ze zijn niet alleen lekker, u verrast uw vegetarische gast hier echt mee. Weer eens wat anders! Niet alleen geschikt op de menukaart - ook ideaal voor op een buffet. En niet-vegetariërs zullen er ook van smullen!
Lees verder

Buffetten calculeren
Al weer een paar jaar helpen wij onze Henri-fans met een gratis programma om in een handomdraai digitaal buffetten te calculeren: de buffetcd. Deze heeft een facelift gehad. En... tegenwoordig is het een buffet-usb! Hebben?
Lees verder

Vier de lente met asperges
Wij hebben ze! De verse, bekroonde asperges van Walter Gubbels uit Helvoirt. Deze seizoensgroenten kunnen natuurlijk niet ontbreken nu ze volop vers verkrijgbaar zijn van de koude grond. Wij gebruiken zijn topasperges in onze gebonden, romige soep. 
Lees verder

Henri en Alpe d'HuZes 2015
Henri zet zich maar al te graag in voor goede doelen. We doen voor derde keer mee aan de Alpe d'HuZes actie. Onze directeur, Ad van Olphen, is in 2013 voor het eerst de berg op gegaan. Hij kreeg zoveel steun van zijn medewerkers dat er vorig jaar een compleet Henri Team ontstaan is. Daarnaast zorgen we dat alle vrijwilligers en fietsers goed én lekker kunnen eten op de berg. 
Lees verder

De lente begint met verse asperges!
Het is weer lente! En daar horen verse asperges bij. Natuurlijk maken wij daar bij Henri heerlijke soep van. Onze aspergesoep was al super, maar we hebben hem toch verder verbeterd. Nog lekkerder en een mooier mondgevoel. Henri’s gebonden romige soep met verse asperges van het Brabantse land, bestelt u NU bij uw groothandel.
Lees verder