Nieuws
Aan tafel!
In de keuken van Henri gebeurt zó veel dat we u er graag een kijkje gunnen. In “Aan Tafel” serveren we u daarom met veel plezier het laatste nieuws, opmerkelijke trends en handige tips. Daarnaast nemen we u mee naar interessante klanten en leveranciers. De zesde editie is uit!!
Klik hier om de zesde editie te lezen.
Wilt u ook een uitgave van “Aan tafel” ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@henri.nl of bel: 0416 37 59 33.
U kunt de Aan Tafel ook online lezen. Hiervoor heeft u Adobe Reader nodig.
U kunt de Aan Tafel ook online lezen. Hiervoor heeft u Adobe Reader nodig.
Aan Tafel 5 - Foodmiles en terug naar de oorsprong zijn dé items van deze editie. Inclusief een bezoek aan 'preiboer' Theo Ketels.
Aan Tafel 4 - Hierin vindt u onder meer het verhaal over de biologische soepen en leest u over de 'kraamkamer'van Henri.
Aan Tafel 3 - Een heerlijk recept voor tajine, gezonde soepen en de buffetcd.
Aan Tafel 2 - Een kijkje bij de Kokerij van Henri, en de Eetkamer van Oranje in het Ufkenshuis.
Aan Tafel 1 - Verantwoord eten, volop genieten en erwtensoep in een modern jasje.
Plantbased: zet het op de kaart!
Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
'NIEUW' Super Soep
Niet vullen maar (op)voeden! Met ons nieuwe concept 'Super Soep' dragen wij niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van kinderen. Van iedere verkochte kilogram soep dragen wij € 0,10 bij aan initiatieven die gezond eten mogelijk maken voor kinderen. Samen met ‘Stichting La Kantina’ willen we een gezonde generatie creëren!
Lees verder Een gezonde sportomgeving met lekker eten!
Henri is de helpende hand in de keuken, dus ook in de keuken van de sportclub! Met onze maaltijdcomponenten kun je gemakkelijk voedzaam en lekker eten serveren.
Lees verder Winterassortiment
Bij Henri volgen we de seizoenen. We zijn als een KOK zo blij dat er weer verse boerenkool van het land komt.
Dat betekent tijd voor een nieuwe menukaart.
Vanaf 2 oktober gaat de nieuwe winterkaart in.
Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier de nieuwe assortimentslijst.
Lees verder Dat betekent tijd voor een nieuwe menukaart.
Vanaf 2 oktober gaat de nieuwe winterkaart in.
Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier de nieuwe assortimentslijst.
Loaded fries recepten
Dé trend van nu: friet (of patat) toppings of te wel 'Loaded Fries'. Wij hebben al jaren ideale producten voor loaded fries in huis. We hebben een aantal recepten voor je uitgewerkt. Waaronder dit Frietje Sint Speciaal; helemaal van dit seizoen, met pepernoten én hazenpeper.
Lees verder