Menu
Contact met Henri

Nieuws

Eco gastronomie met de helpende hand van HENRI!

Genieten van lekker eten met respect voor mens, dier en milieu. Dat is eco-gastronomie. Henri heeft steeds meer gerechten in het assortiment die uitstekend samengaan met eco-gastronomie. Nieuw, en helemaal daarop aansluitend, is de witlofsoep met Livar spek.
 

Ook staan dit najaar onder andere op de kaart: stamppotten met lage foodmiles, erwtensoep met Livar scharrelvlees en de Livar stoverij. En allemaal staan ze stuk voor stuk voor genieten, mét respect voor mens, dier en milieu.

We zoomen in op de witlofsoep
Een romige soep met verse witlof, stukjes appel en Livar spek. De Hollandse keuken met een leuke twist. De witlof koopt Henri in het eigen dorp bij teler Ron Vissers, slechts 3 km. verderop. Deze rijke groente groeit daar in het donker op een soort waterbedden. Na het oogsten wordt de witlof bij Toptuin gesneden en verdwijnt nog dezelfde dag in de pan bij Henri. Het Livar spek komt van het Limburgs kloostervarken en wordt op houtkrullen gerookt. Henri bakt de spek nog even uit, voordat deze aan de soep wordt toegevoegd. De spek maakt de soep helemaal af!

Deze soep is niet alleen bereid met pure, verse ingrediënten – maar kent dus ook nog eens zeer lage foodmiles!

Klik hier voor meer informatie over de witlofsoep.

Henri's Terugkooktheater op de Horecava
Wie op de Foodinspiration Day in het Evoluon was, heeft er al kennis mee gemaakt: Henri's Terugkooktheater. Een aantal mensen kregen hun persoonlijke gerecht op het podium, anderen in het terugkookatelier. Als u wilt ontdekken wat úw persoonlijke gerecht is, krijgt u nu ook de kans: in januari reist het Terugkooktheater naar De Horecava!
Lees verder

3 gangen menu - 10 euro
Een nieuw 10 Euro Menu: op basis van kant-en-klare componenten, 4 voorgerechten, 
4 hoofdgerechten, 4 tips voor nagerechten. Dit keer met wintergerechten - en alle Henri producten zijn ook nog eens helemaal clean label. En dat met een gemiddelde inkoopprijs van € 3,30 exclusief BTW - en minimale inspanning. Verkoopprijs € 10,-.
 
Lees verder

Proef!
Misschien heeft u het al gehoord: Henri heeft tegenwoordig stamppotten met Livar spek! Én heerlijke authentieke gehaktballetjes met een smakelijke jus. Samen een prachtig koppel. En nu gratis te proeven!
Lees verder

Drei neue Produkte
Drei köstliche Neuheiten. Drei würdige Repräsentanten ihrer jeweiligen Küche.
Aus der asiatischen Küche das Foe Yong Hai.  Aus der klassischen Küche das Huhn Stroganoff. Und aus den Niederlanden das traditionelle Hackbällchen.
Lees verder

Nieuwe producten!

Drie heerlijke nieuwe aanwinsten. Alle drie hoekstenen van hun keukens; voor de Oosterse keuken de foe yong hai. Voor de Franse keuken kip stroganoff en voor onze eigen keuken de Oer-Hollandse gehaktbal.

Lees verder