Nieuws
Eco gastronomie met de helpende hand van HENRI!
Ook staan dit najaar onder andere op de kaart: stamppotten met lage foodmiles, erwtensoep met Livar scharrelvlees en de Livar stoverij. En allemaal staan ze stuk voor stuk voor genieten, mét respect voor mens, dier en milieu.
We zoomen in op de witlofsoep
Een romige soep met verse witlof, stukjes appel en Livar spek. De Hollandse keuken met een leuke twist. De witlof koopt Henri in het eigen dorp bij teler Ron Vissers, slechts 3 km. verderop. Deze rijke groente groeit daar in het donker op een soort waterbedden. Na het oogsten wordt de witlof bij Toptuin gesneden en verdwijnt nog dezelfde dag in de pan bij Henri. Het Livar spek komt van het Limburgs kloostervarken en wordt op houtkrullen gerookt. Henri bakt de spek nog even uit, voordat deze aan de soep wordt toegevoegd. De spek maakt de soep helemaal af!
Deze soep is niet alleen bereid met pure, verse ingrediënten – maar kent dus ook nog eens zeer lage foodmiles!
Klik hier voor meer informatie over de witlofsoep.
3-Gänge-Menü-10 Euro
Auf der Basis von Bereit-zum-Verzehr Komponenten, 4 Vorgerichte, 4 Hauptgerichte, 4 Tipps für Desserts. Mit einem durchschnittlichen Einkaufspreis von 3,30€ zzgl. Mwst. Minimaler Aufwand. Verkaufspreis 10€. Eine ideale Kombination von Qualität und Rendite.
In der Küche von Henri passiert so viel, dass wir Ihnen einen Einblick ermöglichen wollen. In Zu Tisch' dürfen wir Ihnen darum mit Freude die Neuigkeiten, interessante Trends und nützliche Küchentipps servieren. Außerdem informieren wir Sie über interessante Kunden und Lieferanten. Die sechste Ausgabe ab sofort erhältlich. Leider ist 'Zu Tisch' nur in Niederländisch erhältlich.
Deze stamppotten zijn dit jaar nog lekkerder. Tegenwoordig zit er namelijk spek van het Livar varken in de stamppotten met spek. Heerlijk, op houtkrullen gerookt spek.
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. En zo hebben de bami goreng én de nasi goreng onlangs een grote verbetering ondergaan.