Menu
Contact met Henri

Nieuws

2013: een jaar om aan te pakken!

We zouden het bijna vergeten: de beste wensen voor u en uw bedrijf! Dat we dit jaar samen weer mooie dingen mogen beleven, op naar een goede omzet voor u en vele tevreden gasten. Wij hebben wat creatieve tips voor u hoe u deze kunt bereiken.
We zouden het bijna vergeten: de beste wensen voor u en uw bedrijf! Dat we dit jaar samen weer mooie dingen mogen beleven, op naar een goede omzet voor u en vele tevreden gasten. Wij hebben wat tips voor u hoe u deze kunt bereiken.
 
Het zal nog steeds geen gemakkelijk jaar worden. Dus er wordt van u (en van ons) veel van uw creativiteit gevraagd. Zoek het niet (meer) in kostenbesparing op inkoopkant. De inkoop van uw ingredienten is meestal niet het grootste deel van uw inkoop. Meestal zijn personeelskosten een veel hogere post. Wilt (of kunt) u daar niet in snijden, kijk dan naar creatieve manieren om gasten te trekken.
 
Waar is die naar op zoek? Naar value for money, dat is het sleutelbegrip. Hij hoeft niet persé veel voor weinig, maar wil goed eten en drinken voor een goede, redelijke prijs.
Succesconcepten vindt u bijvoorbeeld in de Foodinspiration magazines. Maar ga ook eens op pad: maak een trendtour door Amsterdam of Londen. U vliegt daar tegenwoordig voor heel weinig geld naar toe. Maar u hoeft het niet ver te zoeken. U kunt ook een goedlopend bedrijf in uw omgeving bezoeken en kijken hoe het er aan toegaat. Wat doen zij anders? Wat staat er op de kaart? Hoe gaat men met de gasten om?
 
Nog een tip: gebruik de social media. Maak een facebookpagina aan, zo blijft u onder de aandacht van uw fans. Op pinterest doet u inspiratie op en laat u uw menu zien. Ook foursquare biedt mogelijkheden voor de horeca. Een leuke actie stuurt u de wereld in via twitter.
 
Uiteraard mag u ons ook uitvragen. Onze accountmanagers Joran, Rene en Hans zien heel veel succesvolle bedrijven tijdens hun werk. Onze directeur Ad weet alles over trends in binnen- en buitenland. En uw kunt uw vragen over social media terecht bij Felice van onze marketingafdeling. U vindt ons ook allemaal op de horecava, stel gerust uw vragen!
 
 
 
Henri in Foodhal
De afgelopen jaren vond u ons altijd op de zelfde plek op de Horecava. Dit jaar staan we ergens anders: we zijn verhuisd! Henri staat nu in de Foodhal. Dat is hal 7. We staan achterin rechts van het midden, standnummer 459. We zien u graag daar!
Wat presenteren we op de horecava?

De lekkerste soep is No Waste
Henri is op zoek gegaan naar hoe je de állerlekkerste tomatensoep maakt. Puur natuur en vers bereid. Maar ook tegen een goede prijs. Daarom verdiepten we ons in de keten. De lekkerste, zoete tomaten, met een hoge Brixwaarde, zijn kerstomaatjes. De beste kweker is Looije uit Naaldwijk. Van hun overgebleven kerstomaten, die anders weggegooid zouden worden, maken we nu een soep. Zo steunt niet alleen Henri de strijd tegen verspilling - maar ook iedereen die de soep koopt. Henri voegde kruiden, verse groenten en trostomaten toe. Het werd het met recht de lekkerste tomatensoep die kant-en-klaar verkrijgbaar is. Proef hem op de Horecava!
Lees verder

Kerstmenu 2016
We hebben een suggestie voor een Kerstmenu gemaakt. De basis van de Kerstgerechten zijn onze kant-en-klare soepen en maaltijden. Met een paar kleine handelingen maakt u er een verrassend Kerstmenu van, waarmee u uw gast kunt verwennen. Ideaal voor catering, een grote partij of bijvoorbeeld voor een personeelsdiner. Maar ook handig in de zorg voor een Kerstdiner van bewoners en hun familie, of andere gasten.
Lees verder

Stamppotten met *** Beter Leven
We maken al sinds jaar en dag stamppot met enkel verse ingrediënten. Melk, aardappelen en groenten. Een beetje zout en wat specerijen - dat is het. En in de variant met spek gaat heerlijk Livar spek. Van Livar weet je: die varkentjes hebben een mooi leven gehad. Maar nu gebruiken we in onze stamppotten ook nog eens biologische melk. En dat was reden genoeg voor de stichting Beter Leven om de stamppotten maar liefst drie sterren te geven. 
Lees verder

NIEUW van Henri: Chili sin carne
… Met gehackt van de Vegetarische Slager! Inmiddels is het grootste deel van de Nederlandse bevolking flexitariër. Dat betekent dat je gasten ook steeds vaker kiezen voor vegetarisch. Zet bijvoorbeeld Henri’s nieuwe Chili sin (sin=zonder) Carne op uw kaart. Gemaakt met Gehackt van De Vegetarische Slager. Het resultaat van deze samenwerking is zó lekker, dat je het verschil tussen ‘con’ en ‘sin’ niet eens proeft!
 
 
Waar koop ik die Chili sin Carne?