Menu
Contact met Henri

Nieuws

Glutenvrij winterbuffet

We willen u graag inspireren met een hartverwarmend winterbuffet, dat helemaal bestaat uit glutenvrije gerechten. Zo kan iedereen genieten van onze stevige wintergerechten!
Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!

 


Glutenvrij Winterbuffet

Glutenvrij Oosters buffet


Soep: 
Biologische boerengroentensoep
Erwtensoep met Livar vlees

Hoofdgerechten:
Zuurkoolstamppot met Livar spek
Goulash met Eco Fields rundvlees
Aardappelpuree
Risotto funghi
Visstoofschotel
Coq au vin
 

Soep:
Soto ajam (Indonesische kippensoep)
Chinese tomatensoep

Hoofdgerechten:
Nasi goreng vegetarisch
Babi pangang
Kip in satésaus
Rendang daging
Thaise gele curry
Basmatirijst
 

Glutenvrij 1001 Smaken buffet

Glutenvrij Mediterraan buffet


Soep:
Marokkaanse kikkererwtensoep
Thaise kokossoep met kip

Hoofdgerechten:
Linzencurry
Wit-gele basmatirijst
Jambalaya
Tajine
Lamsschotel
Thaise groene curry
 

Soep:
Pomodorisoep
Bouillabaisse

Hoofdgerechten:
Paella
Risotto funghi
Aardappelpuree
Boeuf stroganoff met Eco Fields rundvlees
Provençaalse visstoofschotel
Coq au vin
 

Zelf combinaties maken? Gebruik dan het filter dat u rechts vindt op onze assortimentspagina's. Of klik hier voor het totaaloverzicht van onze glutenvrije gerechten.
Lees ook zeker onze tips over de werkwijze in de keuken met glutenvrije gerechten.

Verantwoord Lekker van Henri
Omdat het beter is voor het milieu. Om dieren een beter leven te geven. Of omdat uw gast precies wil weten hij eet. Redenen genoeg om te kiezen voor duurzaam.
Henri koos voor supervers, verantwoord lekker vlees om er met veel toewijding, heerlijke gerechten van te maken: 900 grams verpakkingen met vlees van Eco Fields, Kemper en Livar.
Lees verder

De nieuwe kalfsragout
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd. En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.
Lees verder

Juli: een zomers gerecht in Michelin style
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet! Elke maand leeft Gianfranco Chiarini zich uit met één van onze gerechten. Of twee, zoals deze keer voor de maand juli: de tagliatelle naturel en de quattro formaggisaus
Lees verder

Salades
Bij Henri denkt u waarschijnlijk aan onze soepen. Of aan onze stoofschotels en langzaam gegaard vlees. Maar wat u wellicht niet weet, is dat we ook fantastische dressings maken. Ideaal om creatieve salades mee te maken. We hebben vast wat recepten voor u gemaakt, bijvoorbeeld de Limburgse spinaziesalade met frambozen en de Oosterse gambasalade.
Lees verder

Nieuw! Soto ajam – Indonesische kippensoep
Nieuw in ons assortiment: soto ajam. Een Indonesische rijkgevulde, kruidige soep met taugé, ui, rijst en twee sterren beter leven Kemper kip. Je proeft citroenblad en sereh. Deze bijzondere soep werd ontwikkeld door Kristy, derdejaars studente Fooddesign aan de HAS in Den Bosch.
Lees verder