Nieuws
Glutenvrij winterbuffet
We willen u graag inspireren met een hartverwarmend winterbuffet, dat helemaal bestaat uit glutenvrije gerechten. Zo kan iedereen genieten van onze stevige wintergerechten!
Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!
Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!
Glutenvrij Winterbuffet |
Glutenvrij Oosters buffet |
Soep: Biologische boerengroentensoep Erwtensoep met Livar vlees Hoofdgerechten: Zuurkoolstamppot met Livar spek Goulash met Eco Fields rundvlees Aardappelpuree Risotto funghi Visstoofschotel Coq au vin |
Soep: Soto ajam (Indonesische kippensoep) Chinese tomatensoep Hoofdgerechten: Nasi goreng vegetarisch Babi pangang Kip in satésaus Rendang daging Thaise gele curry Basmatirijst |
Glutenvrij 1001 Smaken buffet |
Glutenvrij Mediterraan buffet |
Soep: Marokkaanse kikkererwtensoep Thaise kokossoep met kip Hoofdgerechten: Linzencurry Wit-gele basmatirijst Jambalaya Tajine Lamsschotel Thaise groene curry |
Soep: Pomodorisoep Bouillabaisse Hoofdgerechten: Paella Risotto funghi Aardappelpuree Boeuf stroganoff met Eco Fields rundvlees Provençaalse visstoofschotel Coq au vin |
Zelf combinaties maken? Gebruik dan het filter dat u rechts vindt op onze assortimentspagina's. Of klik hier voor het totaaloverzicht van onze glutenvrije gerechten.
Lees ook zeker onze tips over de werkwijze in de keuken met glutenvrije gerechten.
Henri in sterrenstijl deel 1: Kalfsragout Eco Fields
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet. We vroegen de Italiaanse sterrenchef Gianfranco Chiarini zich eens uit te leven met onze koelverse soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Een feest voor hem: “I love to work with these lovely fresh, pure food by Henri. I think Henri has the best convenience in Europe.”
Enquéte
Henri is op dit moment bezig met het restylen van de website. Wij willen natuurlijk graag weten wat uw wensen zijn. Daarom vragen wij u onderstaande korte vragenlijst in te vullen. We zijn benieuwd naar uw mening en ideeën. Wat zoekt u op onze site? Wat vind u interessant? De resultaten nemen we mee in het ontwerp van de nieuwe site.
Aspergesoep met Brabantse asperges!
Speciaal voor uw gasten hebben we onze uiterste best gedaan. We hebben namelijk nú al onze culinaire aspergesoep, met verse, Brabantse asperges. Zodat u deze -traditiegetrouw- met Pasen al op de kaart kunt zetten.
Kalfsragout met Eco Fields biologisch kalfsvlees
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd! En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.
Deli XL Pastasausactie!
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een romige carbonarasaus of paddenstoelensaus, boordevol verse champignons en paddestoelen? Of probeer de quattro formaggi eens, met Gouda, Danish blue, mascarpone en grana padano. Met deze culinaire topsauzen kunt u alle kanten op!