Nieuws
Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
GROOTVERPAKKINGEN
Vanwege de sluiting van de horeca hebben wij besloten ons assortiment Horeca grootverpakkingen te versmallen. Dit betekent dat we niet bijproduceren, waar we dat normaal altijd wel doen. Voorlopig hebben wij echter nog vrijwel alles op voorraad. Mochten we uw keus onverhoopt toch niet op voorraad hebben, dan nemen wij contact op met u of uw groothandel voor een alternatief.
SERVICE AAN ZORGINSTELLINGEN
Mocht u willen bestellen voor een zorginstelling, of andere klanten die producten van ons als onderdeel van een menucyclus bestellen, dan kunt u het beste contact opnemen met uw accountmanager Hans de Kruijf (06-51109984) of Rene de Lange (06-53811296). Dan kijken we samen wat uw mogelijkheden zijn.
UITZONDERING
Een aantal producten blijven altijd op voorraad. Deze zijn dus altijd te bestellen. U vindt deze producten terug in onderstaand overzicht.
30045
|
Saus filet Americain
|
Emmer 5 kg
|
30047
|
Italiaanse saus
|
Emmer 5 kg
|
30048
|
Stroganoffsaus
|
Emmer 5 kg
|
30049
|
Pulpe d'echalotte
|
Emmer 3 kg
|
30050
|
Rode pulpe d'echalotte
|
Bak 1,5 kg
|
30172
|
Pasta roomsaus met zalm
|
Bak 900 g
|
30492
|
Champignonroomsaus
|
Krat 6x225 g
|
30493
|
Peperroomsaus
|
Krat 6x225 g
|
30494
|
Stroganoffsaus
|
Krat 6x225 g
|
30574
|
Pastasaus met aubergine
|
Bak 900 g
|
30741
|
Vegan bolognesesaus met Pulled Oats
|
bak 900 gr
|
40001
|
Kip in kerriesaus BLk
|
Bak 1,5 kg
|
40018
|
Thaise rode curry BLk
|
Bak 1,5 kg
|
40036
|
Babi pangang BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40050
|
Kip in satésaus BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40090
|
Nasi goreng BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40091
|
Bami goreng met kip BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40092
|
Witte rijst
|
Bak 2,5 kg
|
40094
|
Couscous
|
Bak 2 kg
|
40097
|
Macaroni bolognese BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40196
|
Ajam pangang BLk
|
Bak 1,5 kg
|
40197
|
Basmatirijst
|
Bak 1,8 kg
|
40283
|
Hachee BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40296
|
Babi ketjap BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40629
|
Biologische quinoa met groenten
|
Bak 1 kg
|
40759
|
Penne rigate naturel
|
Bak 1,5 kg
|
40760
|
Spaghetti naturel
|
Bak 1,5 kg
|
40761
|
Tagliatelle naturel
|
Bak 1,5 kg
|
40819
|
Thaise kokos curry
|
bak 1,4 kg
|
40940
|
Indiase Vegan Korma met Pulled Oats
|
Bak 900 g
|
40941
|
Daging rendang BLk
|
bak 1,5kg
|
RETAILPRODUCTEN
We merken dat deze maaltijden en soepen nog besteld worden als afhaal- of bezorgmaaltijden. Al deze retailproducten blijven dan ook voorradig. U vindt de beschikbare portieverpakkingen soepen, sauzen en maaltijden in de prijslijst onder Portieverpakkingen.
Doe mee aan de Vega Restaurantweek
Van 9 tot en met 15 maart is het De Vegetarische Restaurantweek! (en Henri is wederom partner!) De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Die wordt ondersteund met een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten). En dus zal heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Een mooie kans om jouw zaak van een andere kant te laten zien. Goed voor je imago én potentiele klanten! Doe je mee?
Lees verder Kom naar het HorecaEvenTT
Kom je volgende week langs op onze stand op het HorecaEvenTT? We nodigen je graag uit! Van maandag tot en met woensdag staan René en Albert voor je klaar met een kleine greep uit ons assortiment om te proeven, en natuurlijk kan je al je vragen bij hen kwijt. Kom je ook?
Inspiratie? KOKVOORDECHEF.NL
Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties.
Uitgekookt gecalculeerd
Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt.
Lees verder Henri & Pulled Oats
Henri ontwikkelde twee prachtige gerechten voor Foodservice met Pulled Oats®: de nieuwe vleesvervanger op basis van haver. Een saus en maaltijdcomponent, die je zo op je menukaart kunt zetten. Producten die je tijdwinst brengen én rendement. Daarnaast zit je hiermee bovenop de vega trend: de producten maken het je makkelijk een vega(n) optie aan te bieden aan je gasten.
Lees verder