Menu
Contact met Henri

Nieuws

Onze voorraad

De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.


GROOTVERPAKKINGEN

Vanwege de sluiting van de horeca hebben wij besloten ons assortiment Horeca grootverpakkingen te versmallen. Dit betekent dat we niet bijproduceren, waar we dat normaal altijd wel doen. Voorlopig hebben wij echter nog vrijwel alles op voorraad. Mochten we uw keus onverhoopt toch niet op voorraad hebben, dan nemen wij contact op met u of uw groothandel voor een alternatief.
 

SERVICE AAN ZORGINSTELLINGEN

Mocht u willen bestellen voor een zorginstelling, of andere klanten die producten van ons als onderdeel van een menucyclus bestellen, dan kunt u het beste contact opnemen met uw accountmanager Hans de Kruijf (06-51109984) of Rene de Lange (06-53811296). Dan kijken we samen wat uw mogelijkheden zijn.

 

UITZONDERING

Een aantal producten blijven altijd op voorraad. Deze zijn dus altijd te bestellen. U vindt deze producten terug in onderstaand overzicht.

 

30045
Saus filet Americain              
Emmer 5 kg    
30047
Italiaanse saus                   
Emmer 5 kg    
30048
Stroganoffsaus                     
Emmer 5 kg    
30049
Pulpe d'echalotte                 
Emmer 3 kg    
30050
Rode pulpe d'echalotte            
Bak 1,5 kg    
30172
Pasta roomsaus met zalm
Bak 900 g     
30492
Champignonroomsaus                
Krat 6x225 g  
30493
Peperroomsaus                     
Krat 6x225 g  
30494
Stroganoffsaus                    
Krat 6x225 g  
30574
Pastasaus met aubergine           
Bak 900 g     
30741
Vegan bolognesesaus met Pulled Oats
bak 900 gr    
40001
Kip in kerriesaus BLk             
Bak 1,5 kg    
40018
Thaise rode curry BLk             
Bak 1,5 kg    
40036
Babi pangang BLk                  
Bak 2,5 kg    
40050
Kip in satésaus BLk               
Bak 2,5 kg    
40090
Nasi goreng BLk                    
Bak 2,5 kg    
40091
Bami goreng met kip BLk           
Bak 2,5 kg    
40092
Witte rijst                       
Bak 2,5 kg    
40094
Couscous                          
Bak 2 kg      
40097
Macaroni bolognese BLk            
Bak 2,5 kg    
40196
Ajam pangang BLk                  
Bak 1,5 kg    
40197
Basmatirijst                      
Bak 1,8 kg    
40283
Hachee BLk                        
Bak 2,5 kg    
40296
Babi ketjap BLk                   
Bak 2,5 kg    
40629
Biologische quinoa met groenten   
Bak 1 kg      
40759
Penne rigate  naturel                   
Bak 1,5 kg    
40760
Spaghetti  naturel                       
Bak 1,5 kg    
40761
Tagliatelle naturel         
Bak 1,5 kg    
40819
Thaise kokos curry                 
bak 1,4 kg    
40940
Indiase Vegan Korma met Pulled Oats
Bak 900 g     
40941
Daging rendang BLk                
bak 1,5kg     
 

RETAILPRODUCTEN

We merken dat deze maaltijden en soepen nog besteld worden als afhaal- of bezorgmaaltijden. Al deze retailproducten blijven dan ook voorradig. U vindt de beschikbare portieverpakkingen soepen, sauzen en maaltijden in de prijslijst onder Portieverpakkingen.

 

Zo maak je effectief gebruik van convenience producten
Tijdgebrek is vandaag de dag probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Lees de tips voor het effectief inzetten van convenience producten en laat je inspireren door onderstaande recepten.
Lees verder

Nieuw: daging rendang
Het verhaal van onze rendang is best bijzonder. Normaal worden producten bij henri bedacht door onze productontwikkelaars. Zij vertalen een gerecht, soep of saus naar een mooi culinair product dat op grote schaal gemaakt kan worden. Bij de daging rendang ging dat anders.
Lees verder

Wildseizoen
We zitten midden in het wildseizoen! Uiteraard bieden we tijdens het wildseizoen onze wildtoppers aan. Dat zijn de romige wildsoep met haas en hert, de hazenpeper van Hollandse haas en natuurlijk de hertenstoof; een stoverij van langzaam, in La Trappe abdijbier gestoofd hertenvlees.
Lees verder

Vegan gerechten die tijd besparen!
Vega(n) is here to stay, dat is inmiddels wel duidelijk. Steeds meer gasten kiezen voor een vegan lifestyle en als horecaondernemer doe je er goed aan om daar slim op in te spelen. Maar het ontwikkelen van vegan gerechten kost tijd. En laat tijd nou nét iets zijn dat je als chef vaker niet dan wel hebt. Gelukkig heeft Henri het tijdrovende werk voor je uit handen genomen en een ruim assortiment (vegan) producten ontwikkeld. Zo kun jij je gasten heel eenvoudig verrassen met smaakvolle vegan gerechten.
 
 
Lees verder

Download de winterkaart

NIEUWE MENUKAART

Ons nieuwe assortiment staat voor je klaar. Op onze kaart vind je uiteraard onze winterklassiekers zoals de stamppotten, erwtensoep en de wildgerechten. Maar ook nieuwe innovaties zoals de producten met Pulled Oats én een super lekkere rendang daging. 
Download de nieuwe prijslijst hier!

Lees verder