Nieuws
Een gezonde sportomgeving met lekker eten!
Henri is de helpende hand in de keuken, dus ook in de keuken van de sportclub! Met onze maaltijdcomponenten kun je gemakkelijk voedzaam en lekker eten serveren.
Lees hier hoe je dat doet:
Onze gerechten kun je gemakkelijk verwarmen in een combi-steamer. De bereidingswijze staat op de verpakking.
Is er nog geen combi-steamer in de keuken aanwezig? Onderzoek de mogelijkheden om deze voor een aantrekkelijk bedrag te leasen.
Is leasen toch geen opie? Niet getreurd! Als je grote pannen hebt, dan kun je deze vullen met water. Breng het water tegen de kook aan en leg de verpakkingen erin. Op de verpakking staat vermeld hoe lang het duurt om deze goed te verwarmen.
Bij grote groepen adviseren we om de gerechten warm te houden in shaving dishes. Je kunt de gerechten dan per portie uitserveren of aanbieden in buffetvorm.
We hebben al wat leuke gerechten en combinaties voor je uitgewerkt.
Wat dacht je van:
Wortelstamppot met oude kaas en BBQsaus
Spaghetti bolognese
Chili con carne met rijst en nacho chips
Frietje rendang
Poké bowl
We kunnen de recepten sturen met een kostprijsindicatie. Vraag deze aan via: info@henri.nl
Wil je disposables of servies gebruiken?
Er zijn veel leuke en duurzame keuzes in disposables. Ook zijn er originele kartonnen foodboxjes te koop.
Of wil je de gerechten vanuit een buffet serveren? We kunnen je helpen met leuke buffetkaartjes om aan te duiden welke gerechten je serveert.
Vraag deze gerust bij ons aan via info@henri.nl
Onze producten zijn te verkrijgen via diverse groothandels. Informeer bij je groothandel over de levertijden of neem gerust contact op met ons kantoor: 0416 375933
Henri biedt een groot deel van de oplossing. Verse groenten of andere toppings kunnen wij echter niet leveren.
1. Check welke apparatuur beschikbaar is in de keuken
Onze gerechten kun je gemakkelijk verwarmen in een combi-steamer. De bereidingswijze staat op de verpakking.
Is er nog geen combi-steamer in de keuken aanwezig? Onderzoek de mogelijkheden om deze voor een aantrekkelijk bedrag te leasen.
Is leasen toch geen opie? Niet getreurd! Als je grote pannen hebt, dan kun je deze vullen met water. Breng het water tegen de kook aan en leg de verpakkingen erin. Op de verpakking staat vermeld hoe lang het duurt om deze goed te verwarmen.
Bij grote groepen adviseren we om de gerechten warm te houden in shaving dishes. Je kunt de gerechten dan per portie uitserveren of aanbieden in buffetvorm.
2. Maak een keus uit onze menusuggesties
We hebben al wat leuke gerechten en combinaties voor je uitgewerkt.
Wat dacht je van:
Wortelstamppot met oude kaas en BBQsaus
Spaghetti bolognese
Chili con carne met rijst en nacho chips
Frietje rendang
Poké bowl
We kunnen de recepten sturen met een kostprijsindicatie. Vraag deze aan via: info@henri.nl
3. Denk na over hoe je het gaat serveren
Wil je disposables of servies gebruiken?
Er zijn veel leuke en duurzame keuzes in disposables. Ook zijn er originele kartonnen foodboxjes te koop.
Of wil je de gerechten vanuit een buffet serveren? We kunnen je helpen met leuke buffetkaartjes om aan te duiden welke gerechten je serveert.
Vraag deze gerust bij ons aan via info@henri.nl
4. Bestel de Henri producten en overige ingrediënten (zoals garnering of groenten) bij de groothandel
Onze producten zijn te verkrijgen via diverse groothandels. Informeer bij je groothandel over de levertijden of neem gerust contact op met ons kantoor: 0416 375933
Henri biedt een groot deel van de oplossing. Verse groenten of andere toppings kunnen wij echter niet leveren.
Henri bij Best Managed Companies van 2011
Wij zijn zo trots als een pauw! Henri mag zich namelijk tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de KvK, VNO-NCW, TiasNimbas en Management Team organiseert.
Henri aspergesoep bij Delifrance
Een leuk bericht van onze klant Delifrance. Vanaf nu kunt u bij alle Delifrance lunchrooms genieten van een geweldig aanbod. Een complete lunch gebaseerd op een klassieker; 'asperges flamande'.
Seizoensproduct: verse aspergesoep
Voor de aspergesoep gebruikt Henri uitsluitend verse asperges van Nederlandse bodem. Bij voorkeur uit Brabant. Van april tot half juni zijn ze op z’n lekkerst. Vandaar dat de aspergesoep een echt seizoensproduct is.
Benissimo! Zonnige Italiaanse pastasauzen
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een authentieke crema carbonara of crema di salmone, met gerookte zalm? Of probeer de crema di funghi eens, boordevol paddenstoelen. Met deze culinaire nieuwe sauzen kunt u alle kanten op!
Fricassée van Kemper maïskip
Een klassiek gerecht waar we met recht trots op zijn. Een romige fricassée van langzaam gegaarde vrije uitloop maïs-scharrelkip van Herman Kemper. Met champignons en shii-take van de Drunense duinboeren.