Nieuws
Een gezonde sportomgeving met lekker eten!
1. Check welke apparatuur beschikbaar is in de keuken
Onze gerechten kun je gemakkelijk verwarmen in een combi-steamer. De bereidingswijze staat op de verpakking.
Is er nog geen combi-steamer in de keuken aanwezig? Onderzoek de mogelijkheden om deze voor een aantrekkelijk bedrag te leasen.
Is leasen toch geen opie? Niet getreurd! Als je grote pannen hebt, dan kun je deze vullen met water. Breng het water tegen de kook aan en leg de verpakkingen erin. Op de verpakking staat vermeld hoe lang het duurt om deze goed te verwarmen.
Bij grote groepen adviseren we om de gerechten warm te houden in shaving dishes. Je kunt de gerechten dan per portie uitserveren of aanbieden in buffetvorm.
2. Maak een keus uit onze menusuggesties
We hebben al wat leuke gerechten en combinaties voor je uitgewerkt.
Wat dacht je van:
Wortelstamppot met oude kaas en BBQsaus
Spaghetti bolognese
Chili con carne met rijst en nacho chips
Frietje rendang
Poké bowl
We kunnen de recepten sturen met een kostprijsindicatie. Vraag deze aan via: info@henri.nl
3. Denk na over hoe je het gaat serveren
Wil je disposables of servies gebruiken?
Er zijn veel leuke en duurzame keuzes in disposables. Ook zijn er originele kartonnen foodboxjes te koop.
Of wil je de gerechten vanuit een buffet serveren? We kunnen je helpen met leuke buffetkaartjes om aan te duiden welke gerechten je serveert.
Vraag deze gerust bij ons aan via info@henri.nl
4. Bestel de Henri producten en overige ingrediënten (zoals garnering of groenten) bij de groothandel
Onze producten zijn te verkrijgen via diverse groothandels. Informeer bij je groothandel over de levertijden of neem gerust contact op met ons kantoor: 0416 375933
Henri biedt een groot deel van de oplossing. Verse groenten of andere toppings kunnen wij echter niet leveren.
Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.
Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van het Livar varken. De varkens mogen naar hartenlust rondwroeten in de kloostertuinen van abdij Lilbosch in Echt. Deze vrijheid doet het varken goed – en ook de smaak. Het prachtige vlees heeft Henri en Livar samen geïnspireerd tot een smakelijke stoofschotel.
Sinds kort heeft de 'Aan Tafel' er een digitaal disgenootje bij: 'Deksels Nieuws'. Aan Tafel ontvangt u per post; Deksels Nieuws per e-mail. Deksels nieuws komt vaker uit dan de papieren Aan Tafel. U bent dan ook op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. U hoort als eerste wat er nieuw in het assortiment komt, of er acties zijn of nieuwe recepten.